Kuinka piirretään moitteettoman suora ääriviiva? Mikä on salaisuus tatuointineulan valintaan?

Kuinka piirretään moitteettoman suora ääriviiva? Mikä on salaisuus tatuointineulan valintaan?

Kuinka piirretään moitteettoman suora ääriviiva?
Mikä on salaisuus tatuointineulan valintaan?

Jokainen tatuoija tietää, että tatuointineulan valinta on yhtä tärkeä kuin ns. taiteellinen toteutus ja taitajan lahjakkuus! Sillä neulan avulla ylempään ihokerrokseen tehdään pieni reikä, jonka kautta viedään väriä.

On erittäin tärkeää kiinnittää näiden tuotteiden valintaan erityistä huomiota. Tatuoinnin tai kestopigmentoinnin tekemisen hyvälaatuinen tulos riippuu pitkälti tekijän pätevyydestä ja kokemuksesta.

Kuitenkin tärkeää on myös se, millä työkaluilla ja aineilla se tehdään, eli tatuointikone, musteet ja neulat.

Verkkokauppamme artikkelissa analysoimme yksityiskohtaisesti suoran ääriviivan piirtämistä tatuoinnissa ja analysoimme, mihin kannattaa kiinnittää huomiota tatuointineuloja valittaessa. Teksti: Suoran ääriviivan piirtämiseksi varmista, että käytät linjaneuloja. Esimerkiksi, https://www.finlandtattoo.fi/tuoteryhma/vakioneulat

Useimmat tatuoijat neuvovat neulojen laskemista alkaen kolmesta neulasta neulakotelossa. Älä kiirehdi tekemään tatuoinnin pieniä yksityiskohtia vähemmällä neulamäärällä.

Parasta on käyttää 5 kpl pyöreitä tai 7 kpl pyöreitä neuloja, jos haluat teräviä ja puoliksi lihavoituja linjoja. Jos viiva tarvitsee suurentaa, rohkeasti vaan jatka viivantekemistä samalla neularyhmällä. Salaisuus on, että ko. neularyhmät sisältävät enemmän väriä. Tämän takia, hyvän linjan saavuttamiseksi pidä tatuointikone pystysuoraan ja vedä hitaasti ja tukevasti tatuointikuvan halutussa kohdassa.

Linjat tai ääriviivat ovat erittäin tärkeitä tatuointiosia, sillä nämä ovat eräänlainen pohjakuva koko tulevalle tatuoinnille. Sen jälkeen lataa 7 pyöreä, jos kuvasi ei sisällä paljon pieniä yksityiskohtia. Aloita sitten hitaasti viivan piirtäminen äläkä tee nopeita liikkeitä.

Sinun ei tarvitse yrittää pysyä koneen nopeudessa ja jos alat kiirehtimään, niin umpiviivan sijasta saat aikaiseksi pisteviivan. Ilman oikeaa ääriviivaa et pysty värittämään tatuointia oikeaan muotoon etkä pysty aloittamaan varjostusta. Myös erittäin tärkeää on saada säädettyä kone oikein! Varmista, että linjojen tekemiseen tarkoitettu tatuointikoneesi on oikeasti hyvä kone, varmista, että se on hyvin rakennettu eikä ota kiinni. Vielä yksi vinkki: valvo ettei väri pääse loppumaan.

Tämä on erittäin tärkeä! Jos piirrät tyhjää, saat mahdollisen arven ja joudut vetämään tässä samassa kohdassa toisen kerran. Ja lopuksi huippuvinkki! Kokemusta, lisää kokemusta ja jälleen kerran kokemusta! Jos olet tulokas ja vasta tatuoimispolkusi alussa, älä yritä harjoitella taitojasi heti ihmisen iholla! Älä aloita asiakastoimintaa, kunnes tunnet tatuointikoneen ja käytät sitä aivan kuin tavallista lyijykynää. Tatuoimisen opiskeluun on olemassa varta vasten kehitettyä keinotekoista ihoa. Se auttaa sinua hiomaan kaikkia tatuointitaiteilijan ammattitaitoja opiskelusi aikana. (https://www.finlandtattoo.fi/tuoteryhma/harjoitusnahka) Tässä on loppuvinkki verkkokaupaltamme.

Muista, että asiakkaan turvallisuus on ensisijaisen tärkeä! Unohda asiakkaan ns. mukavuus, jos hän on vain hankalassa asennossa tatuoinnin tekemisen aikana. Vaikka kuinka hankalaa olisi asiakkaan istua tai maata, täytyy muistaa, että tatuoimisessa tärkeintä on, että tekijän on kätevä työskennellä.

Etsi kompromisseja, mutta älä tee sitä työsi vahingoksi. Selitä asiakkaalle, että tatuoijan on työn aikana oltava kätevässä asennossa voidakseen noudattaa kaikki tatuointitekniikat oikealla tavalla. Asiakas tulee sietämään vaivan kestämistä, mutta ymmärtää, että olet vastuullinen tekijä! Ei muuta kuin hyviä suoria linjoja ja hienoja tatuointeja!Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.