Salaisuuksia, vinkkejä ja niksejä tatuointineulojen valintaan

Salaisuuksia, vinkkejä ja niksejä tatuointineulojen valintaan

Salaisuuksia, vinkkejä ja niksejä tatuointineulojen valintaan
Miten valita neulat tekemään kuumimpia tatuointeja, ettei lompakko jää tyhjänä?


Tässä artikkelissa selvitämme ammattilaisten tatuointitaiteilijoiden tärkeimmät salaisuudet, vinkit ja kikat, jotta voit valita työhösi oikeat neulat! Tiedät jo, että neulat ovat yksi tatuointitaiteilijoiden tärkeimmistä tarvikkeista. Työn laatu riippuu näistä vähintään yhtä paljon kuin tatuointikoneesta. Katsotaan ensin suosittuja neulatyyppejä!

Mitkä ovat suosituimmat tatuointineulat ja niiden kokoonpanot?
Myymme päivittäin finlandtattoo.fi - verkkokaupassamme maailman tunnetuimpien tuotemerkkien hyvälaatuisia tatuointineuloja ja tiedämme, mitkä kokoonpanot ovat eniten suosituimpia tatuoimisen ammattilaisten keskuudessa. Pane muistiin, että linjaneulojen joukossa etukeulassa on 3-7 RL ja väritykseen käytettävistä neuloista suosikkina on 13-15:n neulan”neulapatruunat”.

Kuinka lukea neulojen merkintä oikein?
2 ensimmäistä numeroa ovat neulojen halkaisija (12-0,35 mm, 10-0,3 mm), kolmas ja neljäs numero tarkoittavat neulojen lukumäärää juotuksessa. Loppukirjaimet: RL ‒ pyöreä linja, RS ‒ varjostus, M1 ‒ magnum, M2 ‒ doubleflat, F ‒ litteä, RM ‒ pyöreä magnum ja T lopussa tarkoittaa erikoista pintarakennetta (jolloin neuloja pidetään tehokkaimpina väritykseen)

Esimerkki:
1209 RMT on pyöreä magnum, joka sisältää 9 kpl halkaisijaltaan 0,35 mm neuloja, jolla on erikoinen pintarakenne.
1213 RL on ääriviivojen tekemiseen tarkoitettu linjaneula, jossa on 13 kpl pitkäkärkisiä halkaisijaltaan 0,35 mm neuloja. Ja kuten luvattiin, tässä on nyt vinkkejä, salaisuuksia ja niksejä neulojen valintaan verkkokaupassa finlandtattoo.fi

Salaisuus 1. Neulan taivutus.
Hyödyllinen kikka on tatuointineulan taivuttaminen. Miksi tarvitsee taivuttaa tatuointineula? Taivutettu tatuointineula vähentää tärinää ja auttaa välttämään värin roiskumista. Riittää, kun tarkasti taivutat tatuointineulan kantopuun kaltaiseksi kaareksi niin, että neulan kärki on siirtynyt lähemmäksi nokan seinämää.

Salaisuus 2. Kaltevuuskulma.
Yksinkertainen temppu: mitä pienempi juotos, sitä lähemmäksi suoraa kulman tulee olla.

Salaisuus 3. Kuinka välttää arpeutumista tai arpikudoksen muodostumista tatuoinnin yhteydessä?
Käytä työssäsi vain laadukkaita laitteita ja tarvikkeita, valitse tatuointineulat tarkalleen tatuoinnin lajiin ja tyyliin sopiviksi. Erittäin tärkeä on myös säätää tatuointikone toimimaan oikeasti juuri halutulla kokoonpanolla. Tatuointineula ei saa mennä liian syvälle ihoon ja käyttökulma pitää valita paras mahdollinen. Jos huomaat, että iho on alkanut tulehtumaan sekä vuotamaan verta ja tatuointineula ottaa kiinni ja ns. ”auraa” ihoa, keskeytä työsi välittömästi.

Salaisuus 4. Onko se totta, että kaikki tatuointineulat on valmistettu Kiinassa eikä näissä ole paljon eroa?
Kyllä, melkein kaikki tatuointineulat valmistutetaan Kiinassa, mutta halpojen kiinalaisvalmisteisten nimettömillä tuotemerkeillä varustettujen tatuointineulojen ja merkkivalmistajien, kuten KWADRON, neulojen välillä on eroa materiaalin laadussa, sterilointiprosessissa, teroituksessa ja muissa ominaisuuksissa. Kaikki merkkituotteet valmistetaan tarkkojen valmistusmenetelmien mukaisesti nykyaikaisissa tehtaissa ja valmistajan tiukan valvonnan alla. Nimenomaan tämän takia he ovat ansainneet tatuoinnin ammattilaisten luottamusta ympäri maailmaa.

Lisäksi, olemme sinulle tehneet huippulistan verkkokauppamme tatuointineuloista:
https://www.finlandtattoo.fi/tuoteryhma/vakioneulat

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.