PALAUTUS JA PERUUTTAMISOIKEUS

Tilatessasi Finlandtattoo:n tuotteita yksityisasiakkaalla on lakisääteinen peruuttamisoikeus. Peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä tai yhteisöjä ilman eri sopimusta.

Yksityisasiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun sinä tai osoittamasi kolmas taho (muu kuin rahdinkuljettaja) on saanut tilaukseen kuuluvan viimeisen tuotteen haltuunsa

Peruuttamisoikeutta käyttääksesi sinun on ilmoitettava meille (Finlandtattoo c/o LSS-trade Oy, Kristiinankatu 11 A 126, 53900 Lappeenranta, Finland, s-posti asiakaspalvelu@finlandtattoo.fi) yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi postitse tai sähköpostilla) päätöksestäsi peruuttaa sopimus. Halutessasi voit käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta tämä ei ole pakollista. Sinun katsotaan peruuttaneen sopimus määräajassa, mikäli lähetät peruuttamisilmoituksesi ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, olemme velvollisia palauttamaan kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka ovat aiheutuneet valinnastasi käyttää tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavaa toimitustapaa), ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa päivästä, jona vastaanotimme peruuttamisilmoituksesi. Tätä tarkoitusta varten sinun tulee ilmoittaa meille tilitietosi maksujen palautusta varten. Tällöin palautamme maksut 14 päivän kuluessa siitä päivästä peruuttamisilmoituksen jälkeen, jona toimitit meille tilitietosi maksujen palautusta varten. Palautamme maksun käyttäen samaa maksutapaa, jota käytit tilausta alun perin tehdessäsi, ellemme ole nimenomaisesti sopineet kanssasi toisin. Emme veloita sinulta mitään maksun palautuksesta. Voimme lykätä maksusi palauttamista siihen saakka, kunnes olemme vastaanottaneet palauttamasi tuotteet. Sinun tulee palauttaa tai luovuttaa meille kaikki tuotteet ilman aiheetonta viivästystä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona ilmoitit meille sopimuksen peruuttamisesta. Tuotteiden tulee olla avaamatonta, ehjää ja sinetöityä. Katsomme, että olet täyttänyt edellä mainitun palautusehdon, jos olet lähettänyt tuotteet meille ennen 14 päivän määräajan päättymistä. Vastaamme palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista, jos käytät tarjoamaamme palautuskorttia (ja kortissa ilmoitettua tai Finlandtattoo:n muuten palautuksen yhteydessä osoittamaa rahdinkuljettajaa) palautuslähetykseen maasta, johon tuotteet sinulle alun perin toimitettiin. Muussa tapauksessa sinun on vastattava palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista. Noutamaton tilaus ei ole tilauksen peruutus.
 Noutamattomista tilauksista pidätämme paketin palautuksesta aiheutuneet kulut. 

Huomaathan, että jos pyydät meitä aloittamaan tilaamasi palvelun toimittamisen (pois lukien digitaalisen sisällön toimittaminen) ennen 14 päivän määräajan päättymistä, olet velvollinen maksamaan meille kohtuullisen korvauksen palveluista, jotka olemme toimittaneet sinulle ennen kuin peruutit sopimuksen.

Lakisääteisen peruuttamisoikeuden lisäksi tarjoamme yksityisasiakkaalle mahdollisuuden palauttaa tilaamasi tuote 30 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämä tarkoittaa, että voit 14 päivän peruuttamisajan jälkeenkin (katso kohta "Peruuttamisoikeus") vetäytyä sopimuksesta palauttamalla tuotteen meille 30 päivän kuluessa siitä, kun sinä tai osoittamasi kolmas osapuoli (muu kuin rahdinkuljettaja) on saanut tilaukseen kuuluvan viimeisen tuotteen haltuunsa.

Palautusoikeus ei koske yrityksiä tai yhteisöjä ilman eri sopimusta

30 päivän palautusoikeutta käyttääksesi sinun tulee ilmoittaa meille päätöksestäsi vetäytyä sopimuksesta lähettämällä meille (Finlandtattoo c/o LSS-trade Oy, Kristiinankatu 11 A 126, 53900 Lappeenranta, Finland, s-posti asiakaspalvelu@finlandtattoo.fi) yksiselitteinen ilmoitus (esimerkiksi kirje tai sähköposti) päätöksestäsi vetäytyä sopimuksesta. Halutessasi voit myös käyttää tilauksen yhteydessä lähetetty Palautuslomake Finlandtattoo:n tuotteiden palauttamiseen, mutta tämä ei ole pakollista.

Jos palautat Finlandtattoon tuotteita 14 päivän lakisääteisen peruutusajan päätyttyä mutta kuitenkin tarjoamamme 30 päivän palautusajan kuluessa, ota aina ensin yhteyttä osoitteeseen info@finlandtattoo.fi, niin saat meiltä palautuskoodin.

Vastaamme palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista, jos käytät tarjoamaamme palautuskorttia (ja kortissa ilmoitettua tai Finlandtattoon muuten palautuksen yhteydessä osoittamaa rahdinkuljettajaa) palautuslähetykseen maasta, johon tuotteet sinulle alun perin toimitettiin. Muussa tapauksessa sinun on vastattava palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista.

Lähettämäsi tuote katsotaan palautetuksi 30 päivän määräajan kuluessa, jos jätät tuotteen palautuskortissa ilmoitetun (tai Finlantattoon muuten ilmoittaman) rahdinkuljettajan kuljetettavaksi kyseisen ajan kuluessa.

Palautus ja vaihto oikeuden rajoitteet:

 • Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevaa, koskematonta, ehjää ja sinetöityä tuotetta, jonka pakkaus on edelleen myyntikelpoinen. Emme ota vastaan palautuksia emmekä hyvitä tiettyjä tuotteita joiden pakkaus on avattu, esimerkkinä kaikki kosmetiikka, tatuointikoneet, lävistystuotteet ja steriilipakatut tuotteet (Kuluttajasuojalaki 6 luku, pykälä 16, kohta 4 ja 5).
 • Kuluttajalla ei ole palautusoikeutta digitaalisille tuotteille mm lahjakorteille, aktivoituille sovelluksille yms (Kuluttajasuojalain 6 luvun, pykälä 16, kohta 1)
 • Palautus ja vaihto oikeus ei koske alennustuotteita joiden eräpäivä on lähestymässä. (Kuluttujasuojalaki 6 luku, pykälä 16, kohta 4)
 • Palautus ja vaihto oikeus ei koske alennustuotteita jotka ovat erääntyneet ja niiden käyttö on sallittu ainoastaan harjoitustarkoituksiin.  (Kuluttujasuojalaki 6 luku, pykälä 16, kohta 4) 

Näin teet palautuksen:

 • Pakkaa palautettavat tuotteet laatikkoon
  Pakkaa tuotteet huolellisesti niiden omiin alkuperäispakkauksiinsa. Tuotteiden lähetykseen voit käyttää muutakin kuin alkuperäistä Finlandtattoon-pakkauksia – tärkeintä on, että tuotteet on hyvin suojattu.
 • Kiinnitä palautuskortti laatikon päälle
  Kiinnitä tarra, josta ilmenee lähetysosoite, paketin päälle. Jos käytät alkuperäistä laatikkoa, varmista myös, etteivät vanhat osoitetiedot jää näkyviin.
 • Vie Paketti Matkahuollon tai Postin asiakaspisteeseen tai automaattiin
  Suurin osa K-marketeista ja Matkahuollon pisteistä sekä useat R-kioskit ovat myös Matkahuollon ja Postin toimipisteitä.
 • Säilytä palautuskuitti, jonka saat kassalta.

HYVITYS

Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun palautuksesi on rekisteröity onnistuneesti.

Tilimaksujen ja tilisiirtona toteutettujen ennakkomaksujen palautukset maksetaan sille tilille, jota käytit maksamiseen. Huomaathan, että saatat joutua erikseen ilmoittamaan meille tilitietosi palautusta varten. Jos käytit maksuun PayPalia tai luottokorttia, palautus maksetaan Paypal- tai luottokorttitilillesi. Jos maksoit ostoksesi lahjakortilla, hyvitämme palautettavan summan lahjakorttitilillesi