LAKISÄÄTEINEN VIRHEVASTUU JA TAKUU

Virhevastuumme määräytyy sovellettavan lain mukaan. Mikäli huomaat tuotteessa virheen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Vastaamme kaikista virheistä, jotka olivat tuotteessa sen saadessasi, vaikka virhe havaittaisiin vasta myöhemmin. Sinun tulee kuitenkin ilmoittaa havaitsemastasi virheestä viimeistään 7 päivän ajassa sen jälkeen, kun olet sen havainnut. Virhevastuumme ei koske virheitä, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä käytöstä, kohtelusta tai käsittelystä taikka tuotteen tavanomaisesta kulumisesta.

Asiakkaan on palautettava virheellisesti toimitetut tuotteet tai vahingoittunut tuote kohdan 30 päivän palautusoikeus mukaisena asiakaspalautuksena ilman aiheetonta viivästystä

Virhe korvataan kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote. Jos tämä ei ole mahdollista, tuotteesta maksettu hinta maksetaan tilaajan ilmoittamalle tilille, kun viallinen tuote on vastaanotettu palautuksena.

Takuu

Takuu on valmistajan tai myyjän sinulle tarjoama lisäetu, jonka ajallinen kesto ja laajuus vaihtelevat tuotekohtaisesti. Jos tuotteessa ilmenee valmistusvirhe takuuaikana, korjaamme tai vaihdamme tuotteen tai palautamme rahat takaisin. Mikäli tuotteessa on takuu, se on mainittu tuotteen kuvauksessa, laskussa tai tuotteen ohjekirjassa.

Jos tuotteessa on takuun piiriin kuuluva vika, tuote huolletaan tai korvataan vastaavanlaisella tuotteella. Näistä kahdesta valitaan ensisijaisesti edullisempi vaihtoehto. Finlandtattoo:n huoltoyksikkö tai myyjä arvioi kumpi näistä kahdesta valitaan

Korjauksesta ei koidu asiakkaalle kustannuksia, mikäli korjattava vika kuuluu takuun piiriin. Jos tuotteessa ilmennyt vika ei kuulu takuun eikä virhevastuun piiriin, on asiakkaan vastattava tuotteen korjaukseen liittyvistä kustannuksista. Huoltoliike voi veloittaa toimituksesta ja tarkastuksesta myös hinnastonsa mukaisen tarkistusmaksun.

Yritysostosten takuuajat saattavat poiketa yksityisasiakkaiden takuusta.