FINLANDTATTOO – TATUOINTITARVIKKEET NETISTÄ HELPOSTI JA NOPEASTI

Tervetuloa Finlandtattoo verkkokauppaan! Helppo ostos, kätevä tavaroiden ennakkotilaus, nopea toimitus ovelle asti tai tavaroiden noutopalvelu, laaja, jatkuvasti täydentävä tuotevalikoima - kaikki tämä löytyy verkkosivustoltamme!

Olemme avanneet verkkokaupamme vuonna 2017, koska rakastamme tatuointeja ja kaikkea mitä siihen liittyy! Alunperin olemme harjoittaneet tatuointituotteiden ja -välineiden tukkumyyntiä Itä-Euroopan markkinoilla. Sitten, kun kokemusta oli riittävästi ja kun saimme tiedon suosituimmista tuotteista ja parhaista toimittajista, ruvettiin perustamaan ja kehittämään Finlandtattoo- verkkokauppaa.

Meidän verkkokaupalla on hyvin selkeä tavoite - tarjota kaikille Suomen tatuointialan ammattilaisille laajan valikoiman laadukkaita tatuointitarvikkeita täyttääkseen asiakkaiden kasvavat vaatimukset.

Muiden tatuointimusteiden ohella tarjoamme meidän asiakkaille luonnollisia kasviperäisiä musteita, jotka eivät sisälly eläinperäisiä ainesosia, koska haluamme antaa asiakkaillemme laadukkaan valinnan. Tarjoamme myös laajan valikoiman tatuointikoneita ja studiovarusteita edulliseen hintaan. Kannattaa tutustua kuvastoomme! Teemme yhteistyötä ainoastaan  luotettavien toimittajien kanssa, joiden tuotteet täyttyvät EU:n turvallisuusvaatimuksia ja ovat asianmukaisesti sertifioituja. 

Pyrimme siihen että asiointi verkkokaupassamme olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo. Kun olet lisännyt ostokset koriin, valitse tutun ja yksinkertaisen maksujärjestelmän  ( Klarna & Chekout), tee tilauksen ja valitse kätevän toimitustavan (Suomen posti tai Matkahuolto). Käsittelemme tilauksesi tarkasti ja lähetämme sen vastaanottopäivänä tai viimeistään seuraavana päivänä klo 12.00 menneessä, jos tilauksesi on tullut kuuluvan päivän 18.00 jälkeen.  Kiitos kun valitset meidät! Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ehdota jotain, ota meihin yhteyttä, niin vastaamme mielellämme.