TOIMITUS JA TOIMITUSTAVATA 

Toimitamme tuotteita pääsääntöisesti Suomeen, mutta on mahdollista kysyä toimitusta myös muihin maihin. Ota yhteyttä asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@finlandtattoo.fi jos on tarvetta toimittaa johonkin toiseen maahan.

Lähetämme tilauksesi MA – LA saman päivän aikana, jos tilaus on tehty klo 17 mennessä, tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä klo 12.00 mennessä. Toimitamme tilaukset kirjeenä, pakettina, tai lavana tilauksen koon mukaan.

Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä.

Toimituskuluihin kuuluu pakkausmaksu 0,5 euroa per lähetys. Toimituskuluissa noudatamme Matkahuollon ja Postin hinnastoja. Kulut määräytyvät tilauksen koon ja painon mukaan. Alle 30 kiloisen lähetyksen kulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Voit tiedustella painavamman tilauksen rahtikuluja ennakkoon osoitteesta asiakaspalvelu@finlandtattoo.fi

Yli 500 euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan valitsemaasi toimitustavan mukaan. Toimitus suoritetaan joko Postin tai Matkahuollon välityksellä. Tilausten toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää (pl. pikatoimitus) ja toimitustapa valitaan tilauslomakkeella ennen maksamista. Tilaaja voi valita toimitusosoitteeksi ja vastaanottajaksi myös muun kuin oman osoitteensa.

Nouto itsenoutovarastosta: Voit noutaa kaikki verkkokaupasta tekemäsi tilaukset Lappeenrannan toimipisteestä, jolloin toimitus on maksuton. Kun tilaus on valmis siitä, tulee ilmoitus s-postitse ja paketin voi noutaa. Henkilöllisyys on todistettava aina pakettia noudettaessa.

Pikanouto tunnissa Lappeenrannan itsenoutovarastosta: Voit tehdä tilauksen verkosta ja noutaa tuotteet tunnin kuluttua Lappeenrannan toimipisteestä. Pikanouto on maksuton. Voit tilata pikanoudon, mikäli kaikki verkkotilauksesi tuotteet ovat saatavilla. Saat s-postia, kun tilauksesi on noudettavissa. Henkilöllisyys on todistettava aina pakettia noudettaessa.

Toimitus Postilla: 

  • Postin pakettiautomaatti: Tilaus toimitetaan lähimpään Postin pakettiautomaattiin. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä ja paketin voi noutaa heti viestissä olevan koodin avulla. Lähetys on noudettavissa seitsemän päivän ajan.
  • Postipaketti: Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipaikkaan. Katso lähin noutopisteesi postin sivuilta. Paketin saapumisesta ilmoitetaan tekstiviestillä. Lähetys on noudettavissa 7 päivän ajan. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen avulla.
  • Postin kotiinkuljetus: Tilaus toimitetaan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen ja posti sopii vastaanottajan kanssa toimitusajankohdan. Kotiinkuljetus toimii arkisin klo 9-21. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta puhelimitse, jätetään paketti noudettavaksi lähimpään postitoimipisteeseen.Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lämpötilaherkille lääketoimituksille.
  • Kirje: tilaus toimitetaan postiluukulle. Seurantatunnusta ei tule. Toimitusaika 1-5 päivää. Lähetyksen kulkua ei voi seurata lähetystunnuksen avulla.
  • Postin XXS paketti. Tilaus toimitetaan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen ja lajitellaan vastaanottajan postilaatikkoon 2–3 arkipäivässä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen avulla.

Toimitus Matkahuollon kautta:

Lähellä-paketti ja XXS-paketti 

Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Bussipaketti 

Nouto Matkahuollosta: Toimitus valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen pääsääntöisesti seuraavaksi työpäiväksi. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Pikapaketti 

Nouto Matkahuollosta: Toimitus valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen jopa tunneissa, viimeistään seuraavaksi työpäiväksi. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Kotijakelu 

Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana: Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, suuremmissa kaupungeissa myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle.

Jakopaketti 

Matkahuollon toimitus ovelle työpäivän aikana: Toimitus ovellesi työpäivän aikana klo 8–16. Tarkkaa toimitusaikaa ei sovita erikseen.

Rahti (isoille lähetyksille (yli 35 kg ja/tai yli 230 cm)):

Matkahuollon kuljetus kotipihaan: Toimitus suoraan vastaanottajan osoitteeseen pääsääntöisesti tilausta seuraavan arkipäivän aikana, toimitusajankohta sovitaan kanssasi.

Erikoiskuljetus

Jos tuote on herkkä, se kuljetetaan erikoiskuljetuksella asiakkaalle. Toimituksen hinta tällöin nousee, lisämaksu on 9,90 euroa. Erikoiskuljetuksen hinta tulee voimaan vain talvisin kun ulkona on kylmää ja on olemassa tuotteiden jäätymisen vaara. Jos musteet ja muut hoitoaineet jäätyvät kuljetuksen aikana sitten niitä ei saa enää käyttää. Me tarjotaan mahdollisuuden lähettää tilauksen turvallisesti erikoiskuljetuksella. Mutta asiakkaalla on mahdollisuus valita joku muu toimitustapa, silloin mahdollinen tuotteen vahingoittaminen kuljetuksen aikana on kokonaan asiakkaan vastuulla. 

TILAUKSEN SEURANTA

Kun tilauksesi on käsitelty ja pakettisi on lähtenyt Finlandtattoolta, saat sähköpostitse toimitusvahvistuksen, joka sisältää lähetystunnuksesi. Huomioithan, että voi kestää jopa 12 tuntia, ennen kuin paketin seurantatiedot ovat näkyvissä kuljetusyhtiön sivuilla.

Emme ole vastuussa palveluntarjoajan itse aiheuttamista viivästyksistä.

Mikäli lähetys palautuu meille noutamattomana, on vastaanottaja itse vastuussa palautuksesta koituneista kuluista sekä mahdollisen uudelleen lähettämisen kuluista.

Mikäli toimitus ei onnistu jonkin paikallisen rajoitteen, lakon, palvelujen sulkemisen tai muun ylisepääsemättömän esteen vuoksi emme ole vastuussa lähetyksen toimitus- ja palautuskuluista. Nämä kulut vähennetään hyvityksestä mikäli tilaus perutaan.