BISHOP ROTARY V6 EMERALD GREEN RCA 3.5
BISHOP ROTARY V6 EMERALD GREEN RCA 3.5 BISHOP ROTARY V6 EMERALD GREEN RCA 3.5

BISHOP ROTARY V6 EMERALD GREEN RCA 3.5

Bishop Rotary
432,76 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl
Tuotenumero 201900400281

Tämä tatuointilaite painaa 107 grammaa (3,8 unssia) ja sillä on tasapainoinen ERGO-muotoilu, joka on suunniteltu virrata putken painon kanssa, mikä antaa painottoman tunteen. tämä muotoilu on auttanut monia taiteilijoita rannekivuissa, mikä on antanut heille mahdollisuuden työskennellä pidempään kuin ennen.

Bishop Rotary -tatuointilaite on valmistettu käyttäen ilmailu-alumiinia nykyaikaisimmalla 5 AXIS CNC -laitteella täydellisen tarkkuuden saavuttamiseksi, tuote on kiillotettu käsin. Jokainen kone on käsin koottu varmistamaan tarkka istuvuus ja toiminta. Jokainen Bishop Rotary -tatuointikone on anodisoitu standardien mukaisesti sekä pinta- että esineiden kestävyyden suhteen kitka-alueilla.

Käytämme vain sveitsiläisiä MAXON-moottoreita neulan lineaarisen liikkeen tuottamiseksi. Bishop Rotary -tatuointilaite käyttää kaksinkertaisen kokoista neulapidikettä poistaen kuminauhan tarpeen. Pidike pitää neulan paikoillaan ja eliminoi neulan sivuttaisliikkeet. Tämän avulla taiteilija voi aikaaan saada erittäin hienot yksityiskohdat!

Väritystä ja varjostusta varten käytä konetta välillä 7,5 - 8,5 volttia käden nopeudesta ja tyylistäsi riippuen. Rajausta varten käytä konetta välillä 8 - 9 volttia käden nopeudesta ja tyylista riippuen.

Selvitä, mikä sinusta taiteilijana tuntuu oikealta sillä tähän koneeseen kestää hetki tottua. tuote tekee tatuoimisesta 30% nopeampaa johtuen jatkuvasta neulan liikkeestä sekä parantuminen on 30% nopeampaa.

Huomaa! Tämä kone on suunniteltu käytettäväksi perinteisten tatuointineulojen kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös patruunoiden kanssa. Jos käytetään patruunoiden kanssa, on suositeltavaa vaihtaa liukusäädin joustavammäksi tai ottaa jousi kokonaan pois.

Tämä kone toimitetaan Bishopin uusimmalla V6-moottorilla.

Pituus:
4.5 cm
Korkeus:
11 cm
Leveys:
8.5 cm
Paino:
156 g
Arvostelut 0 arvostelua