Cheyenne Sol Nova Gold
Cheyenne Sol Nova Gold

Cheyenne Sol Nova Gold

Cheyenne
792,36 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl
Tuotenumero 201900400273

 Cheyenne Sol Nova on kevyt mutta tehokas kynätyylinen pyörivä tatuointikone. Se toimii erittäin hiljaisesti minimaalisella tärinällä. Tehokas harjaton DC-moottori pakkaa lävistimen, mikä johtaa nopeampaan musteen kylläisyyteen - vaikka sen hiljainen ja pehmeä käyttötapa tarkoittaa, että se pysyy silti hellävaraisena iholle. Tämä sujuvuus ja pehmeys mahdollistaa nopeamman paranemisprosessin. Sol Nova on suhteellisen lyhyt ja suurin osa painosta on siirretty eteenpäin, joten se on täysin tasapainoinen kone, joka tarjoaa optimaalisen hallinnan ja tarkkuuden. Miellyttävä pitää, sen leveä pito tekee Cheyenne Sol Novasta erittäin helpon tatuointikoneen työskennellä. Verrattuna Cheyenne HAWK -kynään, Sol Nova tarjoaa enemmän voimaa ja pehmeämpää käsittelyä, samalla kun se on yhtä helppo peittää hygienia- ja turvallisuustarkoituksiin.


Cheyenne Sol Nova on hieno monipuolinen pyörivä tatuointikone. Mukana 3,5 mm: n isku, se on ihanteellinen tarkkaan rajaukseen sekä pehmeään varjostukseen. Moottori alkaa käydä hyvin alhaisilla nopeuksilla (25 Hz), joten Sol Novaa voidaan käyttää moniin erilaisiin tyyleihin, mukaan lukien mustavalkoiseen, harmaaseen, pisteviivaan ja värirealismiin. Käytä Sol Novaa vain matalilla taajuuksilla pisteviivaan ja realismiin ja korkeammilla taajuuksilla täydellisemmille ja voimakkaammille rajoille.


Sol Novaa voidaan käyttää mukana toimitetulla 33 mm: n kahvalla tai Cheyennen kertakäyttöisillä pyöreillä D-kahvoilla ja yhden tuuman D-kahvoilla.


Ominaisuudet:


Väri: Kulta

Ergonominen muotoilu ja täydellinen tasapaino

Tehokas, mutta hiljainen, hellävarainen iholle paranemisen nopeuttamiseksi

Tehokas harjaton DC-moottori parantaa musteen kylläisyyttä

Taajuus: 25 - 150Hz - ihanteellinen monille tyyleille

Nimellisjännite: 5 - 12,6 V

3,5 mm isku - sopii vuoraukseen ja varjoon

Mukava 33 mm: n pito

Pituus: 10,2cm

Paino: 150 g

Paino:
630 g
Arvostelut 0 arvostelua